Opvallende campagne om medewerkers te werven

In abri’s in en rond Hoorn en Koggenland, in krantenadvertenties, in bioscoop Vue in Hoorn, op zadelhoesjes en via social media - SCIO Groep, de organisatie achter de openbare basisscholen van Talent en achter Stichting Kinderopvang West-Friesland (SKH en SKiK), zoekt op een opvallende manier naar bevlogen mensen die mee willen bouwen aan integrale kindcentra (IKC). 
 
Onder het motto ‘Jouw talent voor elk kind’ is SCIO Groep een campagne begonnen om mensen te werven die mee willen bouwen aan een wereld waarin alle - ja, álle - kinderen goede opvang en onderwijs krijgen en daarmee gelijke kansen. ‘Wij geloven in een samenleving waarin we naar elkaar omkijken’, zegt bestuurder Marjan Terpstra.
 
Integrale kindcentra zijn leer- en leefgemeenschappen in het hart van de wijk waar kinderopvang en onderwijs hand in hand gaan, waar kinderen en hun ouders zich thuisvoelen. SCIO Groep bouwt samen met enthousiaste mensen aan deze leef- en leergemeenschappen van de toekomst. Ideeën, vaardigheden, gedachten en eigenschappen van mensen die dit toejuichen, zijn van harte welkom én nodig. Door op heel veel plaatsen zichtbaar te zijn, hoopt SCIO Groep o.a. leerkrachten, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers aan te trekken, maar ook mensen vanuit andere beroepen enthousiast te maken voor een baan in de kinderopvang of het onderwijs. 
 
SCIO Groep is een maatschappelijke organisatie voor opvang en onderwijs en is dus niet gericht op het maken van winst, maar op het toegankelijk houden van kinderopvang voor iedereen. De West-Friese organisatie met zo’n 40 opvang en/of onderwijslocaties zet het kind centraal en verbindt zich met andere partners in de wijk of het dorp om in te spelen op de behoeften van de kinderen uit de buurt en hun gezin. 
 
De campagne met de “verbind de nummertjes tekeningen” valt behoorlijk op en levert intussen ook al reacties op. Dat is mooi, want zowel per direct als ook voor het komende schooljaar heeft de SCIO Groep weer nieuwe mensen nodig. 

Meer weten over de actuele vacatures? Bekijk werkenbij.sciogroep.nl
Cookie instellingen