Vacature bestuurder

Voor onze prachtige maatschappelijke organisatie met lef zoeken we een nieuwe bestuurder.
Herken jij jezelf in het functieprofiel? Wacht dan niet langer en solliciteer via BeljonWesterterp ⤵️

SCIO Groep voor Opvang en Onderwijs werkt aan een toekomst waarin goede kinderopvang en basisonderwijs voor iedereen beschikbaar is. Bij SCIO Groep gelooft men in de kracht van nieuwe ideeën en echte samenwerking tussen opvang, onderwijs en ouders. SCIO Groep is de overkoepelende organisatie van Stichting Talent Openbaar Basisonderwijs Hoorn en Stichting Kinderopvang West-Friesland, ontstaan in 2021 door de bestuurlijke fusie van beide organisaties.

Namens SCIO Groep zoeken wij een 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐮𝐮𝐫𝐝𝐞𝐫.

Als bestuurder van SCIO Groep ben je zichtbaar, toegankelijk, transparant en geef je leiding aan de organisatie. Je bent een verbinder en beschikt over bedrijfsmatig en zakelijk inzicht. Je zorgt voor verdere doorontwikkeling van de organisatie(cultuur), onderwijskwaliteit en kwaliteit van de kinderopvang.

SCIO Groep is een ambitieuze organisatie en wil voorop blijven lopen in de markt. Dit vraagt om een ondernemende en innovatieve houding. Je vertaalt ontwikkelingen in de markt naar kansen voor de organisatie.

Verder ben je voorzitter van het directieteam. Je geeft ruimte aan de directie en bent faciliterend.

Ga voor het volledige functieprofiel naar: https://www.beljonwesterterp.nl/items/nl-nl/vacatures/directiebestuur/bestuurder-hoorn of neem contact op met Mark Olman, 06 27507384, mark.olman@beljonwesterterp.nl.

Cookie instellingen