Het MT is compleet

In het voorjaar van 2023 werd de knoop doorgehakt om de organisatie te gaan aansturen met vier sectordirecteuren. Deze directeuren zouden dan ieder verantwoordelijk zijn voor een deel van SCIO Groep.

De vacatures werden uitgezet en drie van de vier zijn, zoals jullie al weten, in het najaar ingevuld. Chantal v.d. Raaij, Marja van Schagen en Mirelle Obdam zijn voortvarend aan het werk gegaan en nemen al steeds meer zaken over.

De vierde vacature bleef nog even openstaan. We zijn blij dat deze vacature in de afgelopen periode tijdelijk is ingevuld door interim directeur Paula Bernsen. Paula is nog tot half februari aan onze organisatie verbonden, maar gaat daarna starten met een nieuwe uitdaging. Wij gaan haar zeker missen.

Gelukkig is er ook goed nieuws te melden. Op 1 april a.s. gaat Jessica v.d. Bilt bij ons beginnen als directeur SKH/SKiK. Jessica komt als ervaren bestuurder ons team versterken en daarmee zijn wij compleet. Ik ben heel blij met het team en verwacht dat we samen met de rest van de organisatie nog meer mooie stappen kunnen gaan maken.

Met vriendelijke groet,
SCIO Groep voor opvang en onderwijs

Marjan Terpstra
College van bestuur

Cookie instellingen